Megvan a három tagú zsűri döntése a Kőteleki Kaptár receptversenyében!
(a receptversenyről)
- Mautner Zsófi (Chili&Vanília),
- Csapody Balázs (Kistücsök Étterem, Balatonszemes),
- Jókuti András (Világevő.hu)
Olyan sok volt a fantasztikus recept, hogy az előre meghirdetett fődíj mellett két különdíjat, egy-egy üveg (300g) Kőteleki Kaptár kézműves mézet is felajánlunk. Ennek nyertesei:
- Erős Ildikó (napmátka tűzhely): Színarany (marinált fokhagyma)
- Szabó Veronika: Fenyőméz szuflé, kecskesajttal, céklával, tokaji mártással
És a fődíj, az egy emberöltőnyi Kőteleki Kaptár termelői méz a legnagyobb büszekségünkből, a kézműves akácmézből:
Kósa Gabriella: Mézzel pirított hajdina, kelkáposztával, körtével és kecskesajttal
Gratulálunk!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és a fantasztikus recepteket, amiket természetesen, ahogy előre is jeleztük, nem tartunk meg magunknak, hanem közkinccsé teszünk! A legjobb recepteket folyamatosan közzétesszük itt a blogon, érdemes lesz visszanézni ide rendszeresen.
A nyerteseket emailben is értesítettük. A nyereményeket a június eleji Budai Gourmet fesztiválon szeretnénk átadni az ottani nyilvánosság előtt, ha valakinek ez esetleg nem alkalmas, jelezze válaszemailben.